3. forduló

A harmadik forduló megjelent!

A harmadik forduló pontszámait (a 2. fordulóhoz hasonlóan) duplázzuk!

A fényképfeltöltős feladatoknál különösen ügyeljetek arra, hogy a képek jól látszódjanak, a versenybírók azok alapján egyértelműen felismerjék a legapróbb pontosságokat is! Kövessétek szigorúan a megadott irodalmat.

Az első forduló során az irodalom a feladatsorokba ágyazva volt elérhető, a második fordulóban az Irodalom menüpontban. A harmadik fordulóban tovább nehezedik a feladat, itt már csak az általános irodalmat adjuk meg, ami elérhető az Irodalom menüpontban!

Kövessétek nyomon az verseny honlapjának aktuális részét, itt mindig megtaláljátok a feladatok pontosításával kapcsolatos információkat.

A korábbiakhoz hasonlóan, ezekről a regisztrációs e-mail címre mindig küldünk tájékoztatást.

ELŐDÖNTŐ/DÖNTŐ

Az eredeti versenyfelhívásnak megfelelően:

  • a 3-4. osztályos kategória végeredménye a 3 online forduló alapján kerül meghatározásra.
  • az 5-6. osztályos kategóriában a 3 internetes forduló alapján legjobban teljesítő 10 csapat kerül az ONLINE döntőbe, melynek tervezett időpontja május 13.

A 7-8., 7-8REF, 9-12. és 9-12REF kategóriában az elődöntőbe/döntőbe kerülés szabályai módosulnak az alábbiak szerint:

Az elődöntőbe azon csapatok kapnak meghívást, amelyek eredménye a 3 internetes fordulón eléri a 85% 70%-ot, kategóriánként legfeljebb 10-10 8-8 csapat. Tervezett időpont május 20-21.

A döntőre az elődöntőben legjobban teljesítő csapatok kapnak meghívást. Minden kategóriában 7-7 5-5 csapat. Tervezett időpont május 27-28.

Követelmények ld. lent.


Támogatóink